Anotace: vzpomínka na 9.B holky
Ahoj Issie, víš, jak jsi mi odpověděla komentíkem na
úvahu Co je to? Nepochopila jsi mě. "já nejsem člověk,
já jsem antivir". Tady jde o to, že pro některé tvory
není důleží, proč tu jsou, jsou to pro ně zbytečné
otázky, řídí se pouze současností, co bylo, proč
není důležité, důležitá je současnost. Oni už to
dávno vědí co, jsou ,co nemohou...
Z tohoto hlediska jsem to myslel
18.04.2007 17:24:00 | jehlaspichlas