Posílám Ti sen....
Posílám ti lásko malý sen,
kde my dva budeme jen,
najdeme v něm rozkvetlou louku,
kde bude spousta vlčích máků.
Po tváři jemně tě pohladím,
vím, že lásku v tvých očích uvidím,
tvůj úsměv bude tak nádherný
a život náhle krásně barevný.
Lásku vyznám ti v něžných slůvkách,
má pusa bude chutnat po borůvkách,
a jak bude ten sen pokračovat?
Nech si ho zdát...
budeš mi vypravovat.
Přečteno 498x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1, Bíša
Komentáře (8)
Komentujících (8)