Početní...
Anotace: Musíme si spočítat, jestli nám to vyšlo ;)....
Spočítám na prstech,
co ještě nám zbývá,
trápení pro posměch
a voda živá.
Vydělím, znásobím, vykrátím
tuhle rovnici o třech neznámých,
vím, že se k tobě už nevrátím,
v srdci i na tváři zbyl mi jen lehký smích.
Na pomoc kalkulačku si beru,
účet ti spočítám i s úroky,
vysoká částka vyjde, věru,
nesplatíš to ani za roky...
Komentáře (1)
Komentujících (1)