Sovička
Do černé věže,
k rezavé mříži,
přilétla sovička...
žlutavá očka na mě vzhlíží..
drobná je,maličká...
jemně si pročísne pírka šedá
a tence houkne do noci,
možná,že někoho hledá,
komu by mohla pomoci...
Pomoz mi - prosím...
přines mi oči té,
kterou v srdci nosím...
slzami jsou zalité...
Pomoz mi - sovičko...
protože smutno je mi...
přines mi její srdíčko...
nejhezčí v celé zemi.
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: wWoll, Žqáry
Komentáře (6)
Komentujících (6)