--Sebevrah--
Anotace: jasná z nadpisu.
Břitva se leskne,
v odrazu slunce.
Smrt s sebou nese,
vryje se lehce.
To já dobře vím,
proto ten tah nepřeruším.
Po kůži břitva rychle klouže,
po mě zbyde jen hořká louže.
To já dobře vím,
proto ten tah dokončím.
Teď už kůže,
jak ta bílá růže,
cos mi dal,barvu má.
A na ní, jen slzy srdce,
se chvějí a stékají prudce.
Já už nejsem a nebudu tvá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)