Létání na zemi
Anotace: Věnováno noci 3.dubna..
Létání na zemi
Když naše těla stala se jedním,
srdce přestala bít
a duše byly propojeny,
řekl jsi mi:
"Cítím se jako pták.."
"A umíš létat?"
zeptala jsem se
"Myslím,že ano.."
odpověděl jsi
V tu chvíli jsi mi dal křídla
Kéž by mohly překonat tu vzdálenost mezi námi..
Komentáře (3)
Komentujících (3)