Anotace: No, opět to mělo dopadnout jinak, ale protože mě psychopatka lehce inspirovala a ještě ke všemu jsme měli právě dnes labky, vylezlo z toho tohle...
Závěr: Laboratorní práce se nám zdařila... Připravili jsme složitou sloučeninu HG1GD6AGH86AFHH4R43A (triviální název - láska). Pokus doprovázelo roztavení laboratorního náčiní, bohužel jsme také rozbili několik nástrojů, především srdcí všech zúčastněných...
Roboti říkají HVN, tak si to přeberte..:-)
17.04.2007 21:27:00 | lidus