kolíček
Anotace: ...připnuté vteřiny na mojem srdci...
Kolíčkem malovaným
připnu si milá Tvá slova
ke své duši,
za každé
miluji Tě ,
slova díků
tiše zašeptám,
provoněn Tebou
začínám další
krásné ráno,
pořád zas s Tebou,
ikdyž jsem vlastně sám,
Pohladím chvíli,
kdy mé prsty kroky
pomalými,
procházely nádhernou
Tvou krajinou,
provázeny polibky tak
trochu nesmělými,
v tom našem čase
bud mou vteřinou.
Kdyby snad nebylo by mi
více nikdy přáno,
pobýt chvíli malou
ve Tvé blízkosti,
pro Tebe probouzet
se budu každé ráno,
a navždycky milovat Tě
celou bytostí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)