Anotace: Tuhle básničku jsem napsal pro neznámou dívku, jež pláče dole na ulici, doma v posteli zabalená v polštářích, prostě pro tu, která ztratila víru a lásku v něco co milovala.
Je tak pravdiva, ze by tomu nikdo neveril...je skutecna....jako vetsina mojich básní. ... plná bolesti, citu a lásky...
21.05.2007 00:42:00 | Diablek
Boleslavo, je možná i pro Tebe, ale jestli je opravdu pro Tebe, tak je mi to líto, že právě teď pláčeš a ztratila jsi lásku. Můžeš mi napsat na mail (viz má vizitka).
čarodejko: co tobe rict? Chybis mi.
19.04.2007 01:09:00 | Diablek