Kniha života...
Anotace: Prostě, jen snění....
Prozradíš mi prosím, mořská panno,
co v knize života mám psáno?
Nebo mám čekat, co bude dál,
vzpomínat, co život mi dal, nebo vzal?
Zážitky v životě se rychle mění,
občas jsou příjemná překvapení...
Právě teď šťastná jsem, tak než se to změní
já oddám se s láskou krásnému snění...:)
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (4)
Komentujících (4)