rány osudu...
Anotace: bolest - utrpení ..
Hluboké rány a bolest v duši.
Jak šíp připravený v kuši.
Šíp letí přímo k srdci
au, au křičí srdce přeci.
Šíp bodá a zasáhl střed,
srdce umírá..není to žádný med,
když naděje zkomírá.
A tak zabil šíp lásku,
sic naděje její visela na vlásku.
A teď stahují se nad námi mraky,
srdce mi umřelo..a já teď taky..
Komentáře (1)
Komentujících (1)