Pohřbená "láska"
Anotace: Není to nikomu věnované a už vůbec né mé přítelkyni.
Ležím tiše v koutě
slzy v očí mám
Jsi dívka kterou hloupě
k smrti proklínám
Je to už tak dávno
možná víš..
Ústa,která klamou
jen ty jim rozumíš
Nad obzorem vítá
slunce nový den
Mé srdce se zmítá
A já…? – podveden!
Sedím tiše v koutě
stloukám kříž
Kapky deště z očí
už nikdy nespatříš
Komentáře (2)
Komentujících (2)