Déšť...
Anotace: Venku prší, lásce to nevadí...
Déšť, chladivý a tichý,
déšť, teď smívá moje hříchy...
Je láska hřích? A dá se smít?
Musí každý za ní slepě jít?
Vždyť krásná je, i bolívá,
a déšť, ji jenom omývá...
Ne, smýt se z těla nedá,
i lék se těžko hledá...
Tak dešti můj, jen zchlaď mou duši,
vždyť láska srdci vždycky sluší...
Déšť chladivý a tichý,
déšť, smívá moje hříchy...
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (1)
Komentujících (1)