... tak jeden / trochu jetý / mladík
s jednou / zralou / slečnou
se spolu sešli na trati
kéž dojedou až na konečnou
a na trati se neztratí ....
*-
... a závistivci Vy se můžete třeba vzteky... pos*ati ...
20.04.2007 12:33:00 | HarryHH
typico šmudlino:)
...prý UFOn:)...tak se už přiznej:);)roboti to prokecli:)
19.04.2007 22:10:00 | Lizzzie
...a moje srdece bouchá o život ...
...to bude tím - Black Sabbath - The Dio Years :) ...
19.04.2007 10:27:00 | WhiteSkull