Sám

Sám

Anotace: ...taková kratší a obsahem jednodušší..by KA

Sám tu sedím
Sám tu dýchám
Do tmy běžím
Nepospíchám

Sám tu stojím
Sám tu hledím
Sám se bojím
Neprobudím

Sám jsem s tebou
Sám jsem chladný
Oči kradou
Vítr ladný

V naší době
Sám jsem mrtvý
Láskou k tobě
Utrápený
Autor Kain de Amedha, 19.04.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí