Vím že nechce ublížit, /ta vůně:-)/
nechce ani lákat k hříchu,
(tlapky z plyše,v nočním tichu...)
chce se prostě přiblížit*
:o)
20.04.2007 18:49:00 | Navire
Pouhou vůni opravdu nelze ublížit,
Ublížit ale můžeš, když jenom vůní budeš žít.
20.04.2007 16:11:00 | Liv
má číslo 88...
tvá jarně provoněná...
tak prošla jsem se bosky...
nadechla... a prožila...
možná to bude proto,
že jsem "pár set let stará",
však prošla jsem se tady
až rozkošnicky ráda...
;o)
20.04.2007 11:03:00 | Cecilka
...víš, Mourku, je krásné když ti voní někdo, koho máš rád...ale je smutné zjistit, že ty mu nevoníš...tak ti přeju vůni, kterou neodnese vítr ani čas :-)
20.04.2007 10:16:00 | no