Anotace: Neslyšíš hlas Lásky plný touhy, jenž Tvé jméno volá zas a zas? Bez Tebe jsem jenom stínek pouhý, vydán bouři srdce napospas.
Táborák tiše vzplál, obláčky kouře
vyslaly k nebi teď poselství své,
že jsem tu sám a sám a v marné touze
na Tebe vzpomínám, děvčátko mé.
Vrať se mi miláčku, v náruč mou spěchej,
jen Tebe jedinou v světě mám rád!
Než v zem vyhrabou mi důlek měkkej,
jen s Tebou chtěl bych být, s Tebou se smát.
Jen s Tebou smysl má celé mé bytí,
jen s Tebou chtěl bych žít a mít Tě rád.
Ty jsi má hvězdička, co šťastně svítí,
stejně já pro Tebe chtěl bych teď plát!