Černé komnaty
Anotace: ...použít a zahodit X zapomenout a přežít...by KA
Zkoušel jsem zabít svou bolest
Bolí to jen čím dál víc
Labyrintem jsem chtěl prolézt
Jenž vyleptal mi moji líc
Třpytím se v kapkách červených
Hroutím se, jsem ukřižován
Na těch křížích převrácených
Já modlím se. Vždyť umírám!
To všechno pro tvoji krásu
Oči jsem si měl dřív vyrvat
Jsem tak zatracen pro spásu?
Padl jsem do Černých komnat
Dál od sebe mě odháníš
Polibek mé srdce žádá
Co stalo se když odcházíš?
To nic. Jen má sebevražda
Komentáře (0)