Srdce a Rozum
Anotace: dialog mezi Srdcem a Rozumem....jak to asi vypadá..aspon u mě
Srdce:Nad čim to přemýšlíš?
Rozum:ale nad ničím.
Srdce:nelži mi vždyt já to moc dobře vím.
Rozum:když to víš tak proč se ptáš tak hloupě?
Srdce:chci to slyšet od tebe,co trápí tě.
Rozum:říkám ti přece nic!!kdyby něco víš to první.
Srdce:achjo jak ty si palčatý Rozume.Copak to necítíš?
Rozum:co bych měl citít?od citů si tady přeci ty!
Srdce:máš pravdu jsem tady já.Ty mi ale nedovolíš aby vstoupila dál.
Rozum:ne nedovolim ti to!nechci aby přišla!
Srdce:ale proč ne?vždyt já budu rozervané na kusy,já budu plakat,ne ty!
Rozum:mám moc rozumu,možná žádný city jediné,co ale vim je,že už tě nechci nikdy vidět
Jak pláčeš,jak tě trhají na kusy.Jsme spolu Srdce a Rozum.Vystačíme si sami bez lásky
Srdce:ne ty tomu nerozumíš.Nemůžeš mě mít.Chci ti dát lásku!ale jak můžu když
Mi v tom bráníš?Nemůžeme být spolu dokud nepřijde!
Rozum:copak to všechno záleží na lásce?na tý,co přijde a všechno zničí?Zničí tebe!
Srdce:nesmíš jí to dovolit.Ale žádná láska netrvá věčně.Jenže každá láska je jiná!Bolest z lásky vylečí zase jenom láska.S láskou můžeš cokoliv.Všechno je jednodušší.I oheň,který tak pálí je s láskou uhasitelný!I němí ví,co láska znamená!Láska je prostě důležitá.At hřeje nebo zebe!Bez lásky by jsme prostě nebyli!Už to chápeš Rozume?
Rozum:tak jí otevři srdce!Chyť mě za ruku a nepouštěj.Jsme spolu.Půjdeme stříc nové lásce!
Komentáře (2)
Komentujících (2)