Do nebe
Toužím jen sama být
před světem se chci skrýt
Myšlenky vedou mě dál
nalézám ten prázdný sál
Sál, kde jsem pouze já
jen vítr tvář mi ovívá
Chci najít sama sebe
ale potřebuji k tomu Tebe!
Z toho, že jsem sama, nemám strach
však začínám se pomalu bát
Bojím se překročit ten práh
že ucítím hrůzný pach
Pach smrti, která kraluje
z našich životů se raduje
Chci se dostat do nebe
nedokážu to bez Tebe!
Řeknu to celému světu
tato slova stále pletu
Že jsi můj cíl jediný
Ty, prostý a nevinný
Chci sama být
tu Bránu konečně otevřít
Nedostanu se do nebe
pokud půjdu dál bez Tebe!
Přečteno 600x
Tipy 1
Poslední tipující: Markulka
Komentáře (3)
Komentujících (3)