Hořký konec
Anotace: Co zbyde? Bývá k pláči...
Jsem smutná, zklamaná co se děje?
Možná mě svírá pocit beznaděje...
Bez tebe špatně se mi dýchá
a po nocích se mi po tobě stýská.
Dny, které jsme spolu strávili,
ty dny, kdy sluneční paprsky zářily,
cítila jsem se štastně...
Ve chvíli se život otočil,
a ty jsi z naší cesty odbočil.
Jediné co mi po tobě zůstalo...zlomené srdce
a smutek z prožívání hořkého konce!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)