Anotace: ...někdy se zastavíme na své pouti a zrak nám po okolí bloudí...
Čtu si ji snad nejmíň po desáté a marně přemýšlím, jaký napsat komentář. Je prostě... ÚŽASNÁ. Mně za srdce se zžachytila.
11.02.2006 14:43:00 | Roko
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?