Naděje
Anotace: ..naděje umírá poslední...
Snažím se žít
snažím se lhát
se zlem už nebýt
přestat se bát
Drápu nehty do hrobu
až krev v očích
a po celou tu dobu
myslím na tebe v nocích
jít a přitom vědět
znát a přitom běžet
za tebou do snů
přes černé jatka hned
Jaká je propast
mezi láskou a nenávistí
nenech se zmást
těmi kteří to zjistí
z temního pekla
náhle se rozední
nezapomenu nikdy jak jsi mi řekla
NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ
Komentáře (2)
Komentujících (2)