A co jako? O co tady jde?
Říkáš že na tom nesejde.
Ale on stojí sám, a ona sama,
to bude ještě pěkný drama.
Co když k ní přijde blíž
a řekne: „Miluju tě, víš?“
Ona nic neříká, jen tam stojí
a doufá, že náhoda je spojí.
On to vzdá a odchází,
její pláč ho provází.
Miluje ho. A on ji.
Ale prohráli v tomhle boji….