pár minut pořád stejnejch

pár minut pořád stejnejch

Anotace: když se ohlídnem, zjistíme že některý věci se opakujou nebo je děláme pořád stejně. máme 2 možnosti buď se z nich stane všednost nebo něco jinýho ( pro co teď nemám jméno - je pozdě )co máme chuť prožívat právě pořád dokola

pár minut pořád stejnejch
zase bude tma
až zhasnou všechny lampy
a málokterý okno bude svítit
až zas budu stát na balkoně
s cigaretou se třást zimou
a budu v tý tmě hledat známý věci,
co vidim každém den
a kouknu na nebe
jestli sou hvězdy
pak cvrnknu špačka někam do trávy
vrátím se
a čas nechám za roletou
ať ohlodá noc až na bílou kost zejtřka
lehnu si vedle tebe
a zeptám se jesli spíš,
i když vím, že seš vzhůru
jen strašně unavená
a budu zticha,
protože přijde kočka
a stočí se ti na polštáři
(tebe má nějak radši )
tak abych slyšel jak vrní
až jen nerad
jen nerad na pár hodin zapomenu
že ležíš nahá
a jako zloděj otevírá dveře
tak opatrně zvedáš prsy peřinu
nerad zapomenu ….
Autor kulishak, 21.04.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně obyčejné, jen já ty vajgly házím do popelníku...

26.04.2007 21:23:00 | michala

z všední okamžiky můžou být kouzelné... už jen tím, že si je dokážem uvědomit... dostat je do básně to už je vyšší level :-) hezké

22.04.2007 16:28:00 | Popelka

Moc se mi to líbi, Kulishaku.

21.04.2007 23:33:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí