...a který dvě jamky máš na mysli :-)
...a místo slánky bych prosila šlehačku
Neprozradím ti vůbec nic...
...zamkla jsem schránku
a neotevřu víc...
A vzdušné zámky vítr rozfoukal
když skončil jeden vymyšlenej bál...
22.04.2007 00:54:00 | no