Navždy
Anotace: ...věnováno mojí Pampelišce,za každý krásný nový den(a noc taky :o)
Je někde v zámoří,
ostrůvek malý,
kde by nám za lásku,
doživotí dali?
je někde černá věž,
kde ještě zazdívají,
za sladkou lež,
když verše doznívají?
Měl bych tě navždy
po svém boku,
jako mám duhovku
ve svém oku...
měl tě napořád...
jako má vesmír řád...
a svoje vlastní pravdy.
Přečteno 840x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (9)
Komentujících (9)