Růže
Anotace: Co vše nám napoví rudá růže?
Rudá, jak od krve,
či snad růže černá...
Chci vědět nejprve,
zda je láska věrná?
Co barva prozradí,
či snad lásku nahradí,
i když snad nemiluje...
a růži rudou mi daruje?
Snad srdce mé si poradí...
Nebo se vážně prozradí,
když jen tak květinu daruje,
ten, kdož i tajně, miluje???
Nevím, co cítím,
a v havě zmatek mám...
nevím, co cítím...
nevím, co znamenám...
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (1)
Komentujících (1)