Přichází noc
Přichází noc,
už prostřeno máme...
řekni jak moc,
jak moc se už známe?
Růžičky ve váze nádherně voní,
sklenky na stole se třpytí...
za oknem mesíc hlavu kloní,
a v lahvi chlazené lahodné pití...
...
Je to skutečnost, nebo sen?
Pomalu procitám...
...a vchází nový den...
...stačí otevřít oči jen...
Ne, nechci ještě ty oči otevřít,
chci lásce, nebo snad naději uvěřit...!
Však stačí pouhá chvilka jediná...
a v jedné vteřině svíce i naděje náhle mi zhasíná...
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (3)
Komentujících (3)