Zas a znova...
Anotace: No... co k tomu říct...
Miluji tě!
Zas a znova
chci poslouchat ta něžná slova
Chci být s tebou
pořád a stále
nevěnovat se tomu co bude dále
Chci se tě dotýkat
po celém tvém těle
chtěla bych tě svlíkat
kéž by ta chvíle trvala o trochu déle!
Chtěla bych tě držet
za ruku
vedle tebe sedět
po dobu
co nejdelší
a okamžiky nejkrásnější
uchovat na věčnost nejvěčnější
Chtěla bych zas vidět tvoje oči
co na mě tak útočí
a ponořit se hluboko do nich
a nevšímat si lidí
Co je mi vlastně po nich?!
Komentáře (0)