Atrapa
Jsem pro tebe jen atrapa,
s kterou si krátíš chvíli,
bezcenný malířův obraz,
kde se všechny barvy slily.
Jsem odstavená kára,
s kterou už se necheš svézt,
jsem prošlá záruční lhůta,
naše láska chytla rez.
Zamačkávám slzy,
v uších tóny konce zní,
zklamala mě láska, ty nebudeš ten poslední.
Snažím se zabránit rozluce,ale ty mé šance pálíš,
že tě pořád miluju, to už nevíš...
Komentáře (0)