Anotace: Já vim, protiklady jsou ohraný, ale ať to psalo autorů kolik chce, pro mě je ona klad i zápor, takže možná nejsem originální, ale to je fuk....
grrrrr lidi co mi to jen děláte? proč si měníte ty přezdívky? jak mám pak tápat kdo jsi vlastně byl/a
19.07.2007 13:31:00 | whiolet
Krásné, plné citu.. je to fakt nádherné a ty píšeš fakt skvěle. Takovéhle básničky "JSI" jsou sice docela časté, ale ne každý to dokáže tak krásně.. vyjádřit. BRAVO! :)
15.05.2007 21:49:00 | -Jojo-
přirovnání kopec!......protiklady, protiklady......ale myšlenka je dost ohraná...sice to možná vychází z tvého cítění, ale víš jak...
nicméně ti přeju zde mnoho úspěchů!
23.04.2007 18:54:00 | Lisa Kloboučková