Prstýnek

Prstýnek

Anotace: Když dostanete kopačky, tak se všímvšudy...

Jeden prstýnek mezi všemi
jen jeden jsem ti dal
myslel jsem
budu tvůj král

Jeden prstýnek jsi nosila
jen jeden na ruce měla
chodilas se mnou
v noci ses mi snila

Jedna krabička jeden pohled
jeden měsíc a nic víc
jedno slovo
s prstýnkem jdeš mi vstříc

Jeden kroužek s kamínky
jeden symbol lásky
dnes
vracíš mi ho zpátky
Autor tdraský, 23.04.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí