kosmická
Anotace: ..je písen moje pro Tebe...
Provoněn Tebou,
otvírám své nebe,
potichu ukládám
krásu všech létavic,
jež proletěly
v nočním čase
naším kyberprostorem,
všechna naše souhvězdí
vytvořila
nádhernou galaxii,
sršící perkusy vášně
ozařují siluety ,
a drobné úlomky
mohou někdy
zasáhnout srdce,
přesto má gravitace
je silnější
a já zůstanu
na Tvé oběžné dráze,
ještě několik
světelných staletí...
Komentáře (2)
Komentujících (1)