sonet pro Tebe
Ze Tvého náručí
lásku posnídám,
prsty ještě teď
třesoucími
se vydám přes hory
i přes údolí,
jsem šťastný ,
že jsi tu,
"lásko"
Ti pošeptám,
já budu tu pořád,
i když život nám
občas
rány naše prosolí.
Ze svých dlaní,
dám lásko Tobě pít,
z polibků vášnivých
vytvořím Ti šat,
i kdybych snad přece
nemohl
s Tebou nikdy být,
tak věř,
že budu Tebe,
navždy
ve svém srdci
milovat...
Komentáře (2)
Komentujících (1)