Ostré slzy
Anotace: Voda plná bolesti
Ostré slzy
Tříští se o polštář
jako skleněné střepy
Jsou stejně průhledné
a plné vzteku
Když se zaryjí do srdce,
bolí stejně
A jsou stejně uklidňující
Tak proč jsi mě říznul?
Láskou?
Komentáře (1)
Komentujících (1)