Joj, koukala jsem na tu nulu od Gregyho jako opařená - tak jsem ráda, že jsem zde objevila jeho vysvětlení a moc se mi líbí, žes ho neposlechl a kvůli takové pitomůstce nepřepisoval básničku. Jsi frajer!
14.07.2007 12:38:00 | Judita
Promiň, promiň, promiň. Omlouvás. Fakt sorry!!! Blbne mi internet, je nějakej pomalej a já to nějak překliknul. A zrovna na nulu... Moc mě to mrzí!!! Prosím odpusť. Radši ji smaž a napiš znovu...
Promiň!!! M
24.04.2007 20:40:00 | Gregy