Anotace: Malá hříčka se zvukomalebnými slůvky možná vzbudí shovívavý úsměv případných čtenářů.Je to však můj způsob,jak nebrat vážně to, co mne tam uvnitř trápí víc, než jsem ochoten si připustit, a co už bohužel nedokážu změnit...
Tak usměj se přece
Voda plyne v řece
Smutek roztaje se
- šimráním paprsků sluníčka
A všade tolik krásy
plavně si vykračuje ...
:-)
25.04.2007 02:41:00 | Judita