Dar lásky
Tolik sem Tě chtěl,
moc sem si Tě přál.
A když jsem Tě získal,
srdce sem Ti dal.
Bála ses ho přijmout,
dlouho Ti to trvalo.
Nakonec si ho přijala
a štěstím si mě zalila.
Tolik sem Ti vděčný,
život si mi zmněnila,
teďkom ho mám velmi rád,
naučila si mě milovat.
Komentáře (1)
Komentujících (1)