Anotace: Nechci... Proste uz nechci vzpominat, myslet na tebe a vubec, nechci uz nic co souvisi s tvou osobou... Uz nechci... To cos jednou odhodil, uz nemuzes znovu zvednout ze zeme... Nebo mozna muzes... ale to zalezi uz jenom na tobe... 821 (bohuzel porad)