Anotace: Vím že je nic moc, ale musela jsem ji napsat. Nějak mě napadla při čtení jednoho dílka, ve kterém bylo, že čas vše spraví...Jak hloupá pohádka pro malé děti, co rády uvěří.
Co tě nezabije, to tě posílí – jednou budeš tak silná, až tě to zabije.
Pokud nejde o život, nejde o nic – o nic jiného než o život.
01.05.2007 01:53:00 | Rádoby zoufalá
Jo tak to s tebou souhalsím, čas jenom otupí bolest nebo si na ni zvykneme....pěkná básnička, pravdivá.
25.04.2007 16:44:00 | Hippodamie