dobrou noc :)
Anotace: na dobrou noc pro někoho na kom mi opravdu záleží =)
Když zavřeš svoje očka,
jsi krásnější jak sněhová vločka.
Pomalu padáš do říše snů,
kde sladce voní růže bez trnů.
Když příjdeš až k ní,
ta vůně Tě promění
v holubici bílou,
a obdaří Tě sílou
vznést se
až k oblakům.
Pak
najednou v tu chvíli,
spatříš lesní víly,
jak tančí pro tvou radost,
hned pryč je každá starost,
a ty tiše, sladce spíš,
s úsměvěm se probudíš.
dobrou andílku =)
Přečteno 689x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)