Když se ráno probudím...
Anotace: popis??těžko říct,šlo to prostě ze mě...
Když se ráno probudím,
V hlavě mám jen tebe.
Stále mám ten pocit,
Žes sestoupil z nebe.
Když setkáme se pohledem,
Mám pocit,že letím rájem.
Modré oči uvidím,
Jejich pohled ucítím.
Když dotkneš se mě lehce,
Plakat se mi hrozně chce.
Prožít s tebou den,
Je pro mě nejkrásnější sen.
Vím,že nikdy nebudeš můj,
Ale já tě miluju stůj co stůj.
Přečteno 519x
Tipy 3
Poslední tipující: Elouš, veronicie
Komentáře (1)
Komentujících (1)