Růže
Anotace: A tak to také občas končí...
Růže
Cit je jako růže, někomu ho daruješ,
dáš ho do vázy a po čase stejně zvadne.
Lístky opadají tak jako naděje, kterou vkládáš,
když svůj cit někomu dáváš.
Časem zvadne i stonek a naší lásky je konec,
vlastně záleží jen na tobě, jestli květ i listy necháš opadnout,
záleží jestli budeš nechat chtít i stonek uvadnout.
Jen jediná věc zůstává a to jsou trny,
ukazují život bez proměny, ale i ty se časem vytratí,
protože proměna je v životě to hlavní.
Komentáře (4)
Komentujících (3)