Srdce bolavý
Anotace: No, bylo to docela těžký a já sem tak nějak chtěla vypustit páru mno..
Řekls' pojď za mnou lásko,
ale mně nohy zdřevěněly
a rty mi v jeden sešili.
A já jen chtěla abys odhrnul
ten těžkej závěs mých vlasů
a uviděl tu pohromu;
ty kapky krve v poušti a
měsíc nad hladinou.
Mně démoni řvali v hlavě
a hučela tam ozubená kola.
já jen odevzdaně křikla
..."Vemte si mě."
Teď mi nezbývá než doufat,
že ibalgin je i na bolavý srdce.
Komentáře (1)
Komentujících (1)