Nasekat na zadek .... a klečet na mrtvym hrachu ...
... a nebo pucovat hajzlíky ... plavčíku !!
nebo jsi zapoměl že to ještě není tak dávno co tě máma přebalovala ??
26.04.2007 14:43:00 | HarryHH
Souhlasím s Jardou, neplácej se a koukej plavat. Už ani nepotřebuješ záchraný kolo. (že jo, Šmudlo :)
26.04.2007 12:27:00 | Koprtinka
... koukám ... poslední dobou se nějak plácáš v rodinných vztazích ... je třeba se s tím vyrovnat ... a odrazit se k novému mocnému skoku ... hóóóp ...
26.04.2007 10:47:00 | JardaCH
tak z tohodle jsem vodvařená, Marcello, odedneška : ty jsi génius, bojím se Tě
26.04.2007 09:43:00 | Jarky