Píši ti sbohem...
Na lístek s kolečkama od kávy,
kde tkví se několik čar,
píši ti sbohem...
Že nejsem romantik,
to už dávno víš,
že jsem slepec ve tmě,
a ty jediné slunce,
to poznáš...
Až sbohem naposledy ti dám
a pak jen poletím...
Do nebe, které není pro nás,
či do pekla kam je cesta lemována touhou...
Nevím, ale už letím...
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)