duši do těla dát
nasednout na káru
všem se klidně smát
to dneska ke zdaru
duše když bez těla
černota prázdných dní
nic pak se nedělá
všechno se přece smí
tělo když bez duše
běha nám dlouze
chováš se hluše
umíráš pouze
05.05.2007 21:04:00 | mamina
...trošku těžkopádnější rým... spíš tak do brnění :-)
ale i tak nad průměrem Literu :-)
28.04.2007 10:45:00 | no