Zmatek
Anotace: Ani nevim co se to děje...
V otevřeném okně vidím prázdno,
Do hnědých studánek koukám se do štěstí,
Všechno se ve mně najednou stáhlo,
Tohle přeci nemůže být neřestí.
Toužím po ohni v tobě,
Nesmíš ho uhasit,
Klidný nebudeš ani v hrobě
Je čas pravdu vytasit
Jsi pevný jako křehká skála,
Snad si nemyslíš, že bych o tebe stála
Jsi poctivý strom v poli,
A já jsem ten kdo tě zkolí….
Komentáře (0)