Házená
Anotace: jen tak, z radosti - možná
Házím za hlavu
všechny lásky
včerejší dnešní moje cizí
/a do vlasů
slunce kreslí mi tajný znaky/
nezávidím vlaštovkám
já létám taky
na lehký duši bez tržnejch ran
/to znám, tenhle pocit beztíže/
a jediné potíže...
abych třeba neuletěla
nevznesla se do oblak
mně to půjde,
já jen tak,
zbavena tajnejch přání
nečekám
nečekám na svítání
i v noci pískám svoje písně
o hloupém, lehkém rýmu...
Hodila jsem za hlavu,
všechny lásky
starý, nový, půjčený i modrý
....
a tak mne teď místo v hlavě
tíží za hlavou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)